LA PARADOJA DEL CUERVO EN UEA MAGAZINE

LA PARADOJA DEL CUERVO EN UEA MAGAZINE

En la publicación editada por la UEA número 37, correspondiente al mes de Abril de este 2016, tenemos el honor de figurar en una de las notas de prensa.

uea magazine abril 2016
UEA magazine abril 2016

El texto dice lo siguiente:

ARRENCA UN NOU PROJECTE DE COMUNICACIÓ AUDIOVISUAL A MONTBUI

A La Paradoja del Cuervo ens uneix la passió incondicional per Internet i el món audiovisual. La nostra màxima és que cada client és únic i mereix un tracte personalitzat, una atenció prioritària a les seves necessitats i pressupost, i per descomptat tota la nostra confiança, professionalitat i la més estricta confidencialitat.

Dissenyem i impartim: classes i cursos personalitzats d’anglès, per nivell i sector professional; tallers d’iniciació a WordPress i gestió de xarxes socials; coaching personal i executiu, habilitats directives; assessorament empresarial addicional en matèria logística, atenció al client, transport, documentació duanera, assegurances, sinistres i incidències.

Fem realitat els teus petits projectes audiovisuals: vídeo i fotografia corporatius personalitzats pel teu web o event empresarial; videoclips i muntatges musicals i fotogràfics per homenatges o noces; trailers pel teu canal YouTube, nous productes i fins i tot pel teu proper llibre; videobooks i vídeo CV per actors i actrius, models i candidats de feina.

Podem ajudar-te a promocionar a Internet la teva imatge personal, activitat o petit negoci, oferint-te campanyes complertes de publicitat, disseny web, gestió de xarxes socials, així com disseny de flyers, targetes i altres elements publicitaris.

Les nostres ofertes seran específiques només per tu. No dubtis a visitar-nos a laparadojadelcuervo.com. Menciona aquesta nota i gaudiràs d’un descompte especial!

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.