ACCIÓ FORMATIVA: HABILITATS COMUNICATIVES

Durant el mes de Juliol, i a les aules de la UEA, impartirem la formació d’habilitats comunicatives. Per més informació, contacteu amb nosaltres o visiteu uea.cat

Adreçat a: directius, comercials i en general per aquelles persones que vulguin millorar les seves capacitats comunicatives: parlar en públic sense por i fer millors presentacions, empatia, negociació, escolta activa… Metodologia eminentment pràctica des del primer minut.

Objectiu: Us heu parat a pensar que és impossible no comunicar? A la feina, amb els amics o família, a casa, per telèfon, a l’ordinador… fins i tot quan no volem comunicar res, la comunicació hi és sempre! Per això, i pensant no només en qui la necessita com a mitjà professional, sinó en tothom, que la utilitzem constantment al dia a dia, proposem com a objectiu millorar les habilitats de comunicació interpersonal i desenvolupar-ne de noves per comunicar amb més eficàcia.

Programari:

1.Principis de la comunicació: definició, objectius, nivells

2.Comunicació verbal i no verbal: impacte, organització, escolta, actituds, feedback

3.Parlar en públic i presentacions: assertivitat, ajuts, adaptació, preparació, tècniques

4.Les 7 C de la comunicació. Conflictes. Anàlisi pràctica.

Avaluació continuada sense examen. Necessari 80 % d’assistència i participació activa a les classes per donar el curs per superat.

Per més informació i per apuntar-vos, només cal que contacteu La Paradoja del Cuervo

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.